Ingrid Hoefnagelsdiëtistenpraktijk

diëtistenpraktijk

menu Menu
close
Locaties
Huskensweg 37A
6412 SB Heerlen

WOENSDAG
DONDERDAG
Schoolstraat 8
6336 AR Hulsberg

DINSDAGMIDDAG
DONDERDAG
VRIJDAG
Marisstraat 57
6165 AR Geleen

MAANDAG
DINSDAG
Stacks Image p120385_n28
Alt image
Stacks Image p24075_n398
Ingrid Hoefnagels
tel. 06-22126712
iMail
aangesloten bij:
privacy verklaring: klik hier
Alt image
Stacks Image p24075_n1494
Nieuws
Interessante nieuwsitems uit voedingsleer en diëtetiek, voor u verzameld door ingridiëtist.nl
Hebt u vragen n.a.v. een der berichten of is u iets opgevallen in de pers? Neem contact op via iMail
Alt image
Stacks Image 120347
Helaas gebruiken veel mensen medicatie die invloed hebben op onze voedingstoestand, en is suppletie noodzakelijk. Lees verder.....
Wij worden ouder, maar helaas niet in goede gezondheid. 
Hoogste tijd dus om naar onze leefstijl (voeding, beweging, ontspanning) te kijken!!
Alt image
Stacks Image 120325
  • account_circle
    Laat uw voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding.
    Hippocrates (Grieks filosoof, ca. 400 voor Chr.)
Privacyverklaring Diëtistenpraktijk Ingrid Hoefnagels
Diëtistenpraktijk Ingrid Hoefnagels gaat zorgvuldig en vertrouwelijk om met uw persoonsgegevens. Dat is vastgelegd in de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) en met ingang van 25 mei 2018 is dat de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Verwerking van persoonsgegevens van patiënten/cliënten

Als u gebruik maakt van diensten van Diëtistenpraktijk Ingrid Hoefnagels dan hebben wij gegevens van u nodig voor de volgende doelstelling(en).
• Administratieve doeleinde
• Communicatie met arts en/of verwijzer
• Optimaal en individueel uitvoeren van behandeling.

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:
• Wettelijke verplichting

Voor bovenstaande doelstellingen hebben we persoonsgegevens nodig, die door u verstrekt wordt via de telefoon (bijvoorbeeld bij het maken van een afspraak), via het contact met de diëtist of via de mail. Denk hierbij aan:
• Voor- en achternaam
• Geboortedatum
• Adresgegevens
• BSN
• Telefoonnummer / mobiel nummer
• Gegevens zorgverzekering (naam, polisnummer)
• E-mailadres
• Bepaalde, ter zake doende, medische gegevens
Uw persoonsgegevens worden niet gebruikt voor commerciële doeleinden.

Hoe lang bewaren we uw gegevens?

Diëtistenpraktijk Ingrid Hoefnagels bewaart uw persoonsgegevens 15 jaar na beëindiging van de dieetbehandeling (verplichting volgens de Wet op de Geneeskundige Behandelovereenkomst).

Delen met anderen

Diëtistenpraktijk Ingrid Hoefnagels zal uw gegevens indien noodzakelijk en met uw instemming verstrekken aan andere zorgverleners voor behandeldoeleinden (denk aan rapportage aan verwijzer of overdracht naar andere instelling bij opname). Diëtistenpraktijk Ingrid Hoefnagels heeft met andere zorgverleners overeenkomsten voor veilige gegevensoverdracht.

Diëtistenpraktijk Ingrid Hoefnagels zal uw gegevens uitsluitend aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden en om uw gegevens veilig op te bergen. Wij geven nooit persoonsgegevens door aan andere partijen waarmee we geen verwerkersovereenkomst hebben afgesloten, om de beveiliging van uw persoonsgegevens te waarborgen. Bovenstaande zal altijd gepaard gaan met uw (schriftelijke) toestemming. Diëtistenpraktijk Ingrid Hoefnagels blijft verantwoordelijk voor deze verwerking van uw persoonsgegevens.

Gegevens inzien, aanpassen en verwijderen

U hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te (laten) corrigeren of te (laten) verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@ingridietist.nl. Er zal dan een afspraak worden gemaakt, omdat hiervoor legitimatie altijd noodzakelijk is, om aan te tonen dat het om uw persoonsgegevens gaat.
Beveiliging Diëtistenpraktijk Ingrid Hoefnagels neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt hiervoor passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Heeft U desondanks de indruk dat uw gegevens onvoldoende beveiligd zijn, uw gegevens onjuist bewaard worden of zonder uw toestemming worden verwerkt of gedeeld, neem dan contact op met ons via het telefoonnummer 06-22126712 of via iMail

Meer informatie

Als u vragen heeft over het gebruik van uw persoonsgegevens door Diëtistenpraktijk Ingrid Hoefnagels kunt u contact opnemen via het algemene telefoonnummer of via iMail
Voor meer informatie over privacy kunt u de website van de Autoriteit Persoonsgegevens raadplegen.

Alt image
Stacks Image p120392_n15
Deze verklaring is mede opgesteld door onze beroepsvereniging de NVD april 2018
No Title No Title
Bij vrouwen blijkt stress de grootste boosdoener te zijn bij hartinfarcten. Tussen de 40 en 60 jaar, ongoing stress, wat zich vooral uit in hoge bloeddruk.
No Title
Bij het gebruik van plastabletten en maagbeschermers is aan te raden magnesium aan te vullen.
No Title
Lees goed het etiket !, om te zien of suikers zijn toegevoegd (klik op het plaatje hierboven om het hele artikel te lezen).
No Title
Gezonde bietenrecepten
No Title
Informatie over E-nummers
No Title
Ook zo'n last van muggen?
No Title
Dietist doet meer dan hulp bieden bij afvallen.
No Title
Stofje in olijfolie doodt kankercellen razendsnel.
No Title
Cardioloog geeft toe: verzadigd vet is geen killer
No Title
“Liefdesstofje” maakt darmen verdraagzaam voor bacteriën
No Title
Het grote suikerdebat!
No Title
Maagzuurremmers veelgebruikt, maar wel veel bijwerkingen!
No Title
Erkenning van het belang van Vitamine D
No Title
Eieren gezond!
No Title
Door gezonder leven minder kans op hart en vaatziekten, ook als je erfelijk belast bent.
No Title
De vinkjes gaan verdwijnen - eindelijk!
No Title
Bescherm je huid tegen de zon
No Title
inname Omega-3 in veel landen te laag
No Title
pleidooi voor regelmaat in je eetpatroon
No Title
Schadelijke stoffen in koffiecreamers.
No Title
Maaltijdvervangers als repen en shakes…. meer info!
No Title
Ontdek de schijf van je lijf. Welke aanvulling van voedingsstoffen kunnen voor mij van belang zijn.
No Title
An apple a day keeps the doctor away
No Title
Vele doden door verkeerd medicijngebruik
No Title
Doe de zouttest!
No Title
Chocolade lijkt mentale vaardigheden te verbeteren.
No Title
Drinkpakjes voor kids blijken extreem zoet.
No Title
Elk persoon reageert anders op 'gezond' voedsel: 'grote verschillen’….
No Title
Walnoten dragen bij tot een gezonder dieet
No Title
Zonnebloemolie (linolzuur) waarschuwing
No Title
Crashdiëten werken niet
No Title
Hoe herken je ondervoeding als mantelzorger?
No Title
Westers eetpatroon laat darmbacteriën verdwijnen